Herkese selam. 26 yaşındayım 1.67 boy 58 kilodayım. Evet gayet normal olculer. Ama gelin gorun ki kendimi bildim bileli BA-SEN-Lİ-yim O kadar kotu bir goruntu ki yazın hep basenlerim kapansın diye uzun tişortler giyiyorum cunku popom arkadan bayaa geniş Neyse bu sene karar verdim bu durumdan kurtulacağım.. Gaza geldim YouTube ’dan bazı 30day trial squat videolar izledim ve sıkı bir program ile popoyu toparlamak mumkun (bu arada basenlerin geniş olması popo ile alakalı)

Kendimden bahsedecek olursak; ergenlikte 42 beden idim daha sonra universitede yediklerime dikkat ederek 38 bedene duştum, belim inceldi ama popo o kadar yumuşak kaldı ki kendini vermiş durumda. Ve basenlerden ne kadar cok yuruyuş yapmama rağmen (bazen gunde 20km) kurtulamadım...

Burada basenlerinden kurtulan bayanların tecrubelerini oğrenmek istiyorum.. Bu arada yakın zamanda (bu aralar ameliyatlıyım) spora başlayıp evde squat a başlamayı duşunuyorum (telefona bunla ilgili uygulama indirip 30gun calışabilirsiniz) ... Evet bayanlar yok mu başarı oykusu?