Merhaba! ben de herkes gibi zayıflama surecimden bahsetmek istiyorum ilk once şuan da 23 yaşındayım bundan 2 sene onceye kadar 65 kiloydum e boy da 163 olunca şişman oluyorsunuz. 42 bedendim. Artık bu boyle olmaz istediğim şeyler yakışmıyor diyerek sıkı bir diyet yaptım ama ne sıkı gunde sadece yoğurt, salata gibi şeyler yiyordum yemek yemiyordum biliyorum yanlıştı ama hemen vermek istiyordum... Diyet krakerleri de az yemedim değil (dunyanın en zararlı şeyleri) gunde yarım saat spor yaptım annemin yaptığı kızartmaları borekleri icli kofteleri koklayıp yatağıma gidip ağlıyordum hani derler ya ucundan ye bi şey olmaz diye size tavsiyem ucundan bile yemeyin zaten ucundan yiyince de doymayacaksınız boşuna kalorisini almayın kacamak olarak bitter cikolata yedim normal sutlu yediğim de oldu. ama kızartma borek hayatımdan tamamen cıkarttım bu diyet icin değil sağlık icindi. Şuan 49 killoyum 34 bedenim. Size verebileceğim tavsiye sebze cok yiyin acıkınca fıstık yiyin badem yiyin bunların da kalorisi var ama sonuca sağlıklı yağ. Diyet kraker yemekten iyidir. ve sakın hamur işi kızartma pasta bu tarz şeylerin tadına ucundan bile bakmayın