150 kilo ile basladim
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 150 kilo ile basladim
-
31-10-2022, 06:29:53Herkese Merhaba. Size kendi hayat hikayemi anlatacağım. Ben kendimi bildim bileli hep şişman bir kızdım. Her zaman diyete başlarsam fakat hep başarıda olurdum. Benim en buyuk sorunum ise aşırı tatlı yemek. Gun de 5 gofret yiyen 1 şişe kola ican biriydim. Onlar varken asla yemek bile yemezdim. 150 kilonun ustundeyim. Bir ara ailem beni bi doktora goturdu. Doktor bana troit ilacı ve glucophage diye bir ilac verdi ilacın yan etkilerinden dolayı hic duzenli kullanmadım. 1 ay once dikkatli kullanmaya başladım. Bakin diyet yapmadım ama o yedigim şeylerden tiksinir oldum. Yine yiyordum ama birden fazlasını mide kaldırmıyordu. Evde kopek olunca mecburi yuruyuş de yapıyordum. Sonra bi arada şeytan durttu resmimicektim. 1 ay onceki halimle bildiğiniz fark vardı. Benim nurtopu gibi dimdik duran gobek parcalarım resmen aşağıya bakıyorlardı. Şimdi tam 20 gundur az yiyerek ilacı kullanmaya devam ediyorum ve gorenler kilo vermişsin diyor. Eğer devam edersem buradan isteyenlere fotoğraf atabilirim. Desteklerinizi bekliyorum diyetle kalın.