Herkese selamlar..Bu diyet formulunu daha once de yazmıştım ama araya kaynamış.Bunu yazdıktan sonra birkac yontem daha yazmıştım hatta ama en iyisi bu kesinlikle.Ama henuz kendisine bi isim veremedim bu diyetinNeyse sadede gelelim hanımlar..Diyetimiz 1gun 300kalorilik yiyip ertesi gun normal yemek şeklinde gidiyor.Boylelikle 1haftada 1veya daha fazla kilo kaybı sağlanabiliyor.Yalnız dikkat edilmesi gereken bu 300kaloriyi iyi kombinlemek,yani sevdiğin yiyeceklerden olusturmak.Orneğin ben sabah 1cikolata(piko90kalori) yanında meyveli yoğurt,akşam 1cikolata(yine pikocunku90kalori,sade turk kahvesi şeklinde kombinledim..Cay serbest..Bu diyetin faydaları ise 1)ertesi gun bozacağın icin aklın o gun karşılaştığın yiyecekte kalmıyor sadece birguncuk sabredip ertesi gun istediğini yiyorsun ama cok da abartma
2)1haftada baya kilo gidiyor yani 1ayın sonunda 4-5kilo verebiliyorsun ki diyetisyen diyetlerinde de bu boyledir.1kilo 7000kaloriye denk kalori diyeti yapanlar bilir.Gunluk kalori ihtiyacı ise 2000 amac kalori acığı olusturmak ama surdurulebilir olması icin kalori acığını bu yontemle de oluşturabilirsiniz kalori diyetinin yeni versiyonu.
***Diyetin puf noktası ise 300kaloriyi iyi kombinlemek ben cikolata sevdiğim icin bunu tercih ettim ve 300kaloriyi dikkat ederseniz biranda yemiyorum sbh-akşm olarak ayırdım..
Tabi işin aslına bakarsanız kararlılık gerekiyor karar verdiğiniz an diyetisyene gidiyorsunuz ama maalesef o diyetler işe yaramıyor cunku surdurulebilir değil..Bu ise kesin KARAR verenler icin ya da ACİL kilo vermesi gerekenler icin ideal bence birde yavaş yavaş benim acelem yok diyenler icin bir yontem daha var o ise en tatlı diyet başlığıyla konu acmıştım bulup okuyabilirsiniz.Ama en tatlı diyet başlığıda dahil yani daha once yazdığım yontemler ne yazıkki surdurulebilir değil..Cunku diyeti bozmaya heran meyilliyiz 3gun yapmak bile zor geliyor ama bunda birguncuk sabır yeterli.Ben diğer bahsettiğim yontemlerde 3gun yapıp bozmak gerektiğini vucudun kıtlık moduna girmemesi icin soylemistim ama maalesef o 3gun bile zor geliyor.En mantıklı yontemim bu.. Niye mi bunları paylaşıyorum zamanında cok cektim diyelim.Sevgiler..