Adli Tıp Kurumu Ucuncu Adli Tıp İhtisas Kurulu Goğus Hastalıkları Uyeliği'ne Sağlık Bilimleri Universitesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Halit Cınarka ile Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uyeliğine Sağlık Bilimleri Universitesi Oğretim Uyesi Doc. Dr. Ayşegul Ozel gorevlendirilirken, Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Uyeliği'ne Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Uyesi Uzm. Dr. Ali Ulvi Calık atandı. Vakıflar Genel Mudurluğu'nde acık bulunan Antalya Vakıflar Bolge Mudurluğu'ne Lutfi Karabacak, Balıkesir Vakıflar Bolge Mudurluğu'ne Gokhan Bahcecik, Bursa Vakıflar Bolge Mudurluğu'ne Haluk Yıldız, Diyarbakır Vakıflar Bolge Mudurluğu'ne Hakan Demir, Edirne Vakıflar Bolge Mudurluğu'ne Ahmet Sarac, Kutahya Vakıflar Bolge Mudurluğu'ne Zekeriya Şenturk, Malatya Vakıflar Bolge Mudurluğu'ne de Adem Bacanlı atandı. İletişim Başkanlığı'nda acık bulunan Afyonkarahisar Bolge Mudurluğu'ne Mehmed Zahid Talha Arar, Antalya Bolge Mudurluğu'ne Esen Diler, Bursa Bolge Mudurluğu'ne Ali Fuad Golbaşı, Diyarbakır Bolge Mudurluğu'ne Fikret Dişlioğlu, Gaziantep Bolge Mudurluğu'ne Mucahit Taşkın, Samsun Bolge Mudurluğu'ne Ebu Bekir Ayrancı atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Lokman Hekim Universitesi ve İstanbul Gedik Universitesi'ne yaptığı rektor atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna gore, Lokman Hekim Universitesi Rektorluğune Prof. Dr. Fatih Gultekin, İstanbul Gedik Universitesi Rektorluğune Prof. Dr. Ahmet Kesik atandı. Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Vekili Mutalip Unal ve Sermaye Piyasası Kurulu Uyesi Ali Akay gorevden alındı. Onların yerlerine ise, Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Vekili olarak Enver Usca, Sermaye Piyasası Kurulu Uyesi olarak da Bulent Murat Haholu atandı. Turkiye Taşkomuru Kurumu Genel Mudurluğu Yonetim Kurulu uyesi Muhammet Huseyin Bilgicoğlu gorevden alındı. Boşalan koltuğuna ise Mete Saat atandı. Karar 233 sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin 8'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3'uncu maddeleri gereğince yapıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nda acık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Mudurluğu'ne Hasan Unsal, Yuksekoğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Mudurluğu'ne Murat Sut'un ataması yapılırken, Milli Savunma Bakanlığı'nda acık bulunan Teknik Hizmetler Genel Mudur Yardımcılığı'na Murat Soykan'ın ataması gercekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Denizli İl Muduru Suleyman Erdoğan, Kultur ve Turizm Bakanlığı Bartın İl Kultur ve Turizm Muduru Handan Karakoc ile Niğde İl Kultur ve Turizm Muduru Alper Lutfi Goncu ise gorevlerinden alındı. Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanlığı'nda acık bulunan İş Sağlığı ve Guvenliği Genel Mudur Yardımcılığı'na Levent Kenan Kibar, İş Sağlığı ve Guvenliği Genel Mudur Yardımcılığı'na Muhammet Kamil Işık, Sosyal Guvenlik Kurumu'nda acık bulunan Yonetim Kurulu Uyeliğine Celalettin Sıvacı, Kultur ve Turizm Bakanlığı'nda acık bulunan Başmufettişliğe Mufettiş Ozgur Semiz, Kultur ve Turizm Bakanlığı'nda acık bulunan Kırıkkale İl Kultur ve Turizm Mudurluğu'ne ise Onur Kızılkaya getirildi.