3 gun once mide balonu taktırdım. 72 kiloyum metabolizmam cok yavaş ve berbat. Fazla yiyen biri değilim ve balon takılırken refakatcime midesi buyuk 600 cc takalım mı diye iceri cağırmış ve yakınım kabul etmemiş 500 cc verin demiş. Cunku kendiside benden bir ay once balon taktırdı. Ve onun miğdesi katlıymış cok sancı cekti 5 gun ona baktım. Surekli agrı ve kramplardan hastaneye yetiştirdik. Doğun yaparken cektiğim suni sancıya cok benziyordu cektiğim agrılar dedi gectiğinde..
Benim 600 cc takılabilirken 500 takılmasından kaynaklı sanırım 3 gunum onun cektiği ağrıların yanından gecmez. İlk 2 gun kusmalarım oldu bu herkeste oluyor. Sonra bugun hic bulantım olmadı. 2 gun seruma gittin sırf bulantım icin.
Bu arada 7 bin tl ye taktırdım.
Abimin eşi 6 bin tl ye indirim zamanına denk geldi taktırdı.
O 5 gun agrı sancı cekti ben 3. Gunum ve cok iyiyim. Miğdem buyukmuş ama biz 500 taktırdık onun iki katlı olduğunu soyledi ve o cok acı sancı cekti.
Bu işte kişiden kişiye değişiyor.
Yengem şu an 24. Gunu 7 kilo verdi (kendisi cok yiyen bir insandı)
Bakalım ben ne kadar vereceğim..
Guzel olacağına cok umitliyim.
50 kiloya duşeceğime cok inanıyorum iyi ki taktırdım tum gelişmeleri yazacağım bir ay sonra ayın 6 sında tartılacağım ve kilomu yazacağım size. Şimdiden tavsiye ediyorum. Eğer pskolojiniz ozguveniniz gittiyse benin gibi kendinizi iyi hissetmiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Bizden evel deneyen yakınlarımız da var. Diyetle sporla kurtulamıyorsanız yapın ve hayatınıza balonla beraber diyet ve sporunuzu alın kurtulun
MiDe Balonu Yaptırdım
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- MiDe Balonu Yaptırdım