matofinle zayıflayanlar
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- matofinle zayıflayanlar
-
31-10-2022, 06:07:56merhaba arkadaşlar,benim insulin direnci rahatsızlığım vardı 100 kiloydum zamınında ve cok iştahım vardı surekli yemek yiyordum doyma hissim yoktu adeta en son 2019 şubat ayında dahiliye uzmanınına gittim matofin 1000 mg verdi gunde iki sefer kullanmaya başladım iştahım kesildi zayıfladım da şu anda 81 kiloyum yani 20 kilo verdim bu benim icin cok buyuk bir gelişme oldu tabi cok sevindim ancak şu anda kilo vermem durdu sanki 81den aşağı inemiyorum bir turlu ilacı da aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum iştahım cokta değil aslında neden boyle oldu bilmiyorum calışıyordum ben ancak pandemiden dolayı işe gidemiyorum bir ayı gecti yani evdeyim onun etkisinden mi boyle oldu yoksa calıştığım zamanda eve gec geldiğim zamanlar oluyordu gece 10 bucuk 11 gibi acıkıyordum haliyle yemek yeyip yatıyordum yoksa o yuzden mi diyorum şu anda yasaklardan dolayı hastaneye de gidemiyorum benim durumumda olan var mı acaba nasıl bir surec izlediniz,neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim