Selam kızlar oncelikle herkes istediği kiloya ulaşır umarım.
Ben 1 bucuk ay once arkadaşımda ki değişikliği gorup soğuk lipolize gittim 2 bolgeye (gobek ve basen)uygulandı.
Oncelikle karar almak onemli ve ekmekten ayrılmayı su icmeye alışmayı başarmak gerek.
İlk gittim olcumlerim yapıldı.
Kilom 74.3 cıkmıştı boyum ise 1.58 olculer bittikten sonra beni cihaz odasına aldılar ve cift başlıkla ilk gun karın ve basen bolgeme uygulandı.1.5 saat surdu
20 gun sonra 2. seansa da gittim aynı şekilde.
Herşey cihaza girince bitmiyor ben ekmeği gunde 3 dilime indirdim.Ozel bir diyet cizelgesi verildi karbonhidrat kesinlikle cok az ve haslanmış et tuketmeye alıştım.
12 kilo ne ki diye duşunuyordum ama oyle olmuyormuş kendi vucudumdaki değişime ben bile inanamadım.Bu yaşıma kadar hep 70lerde devam ediyordum.
Klinik olarak Dr Mehmet akgun'u sectim.Azim de gerek kuvvetli bir irade de.Gobek bolgemde 9 cm incelme var daha 3. seansları yaptırmadım bakalım daha ne kadar gidecek.Gunde 3 litre su iciyorum.Spor yapmaya vaktim kalmıyor ve masa başı işte calışıyorum.Bukadar olacağını bile duşunmuyordum son durumu 1 ay sonra tekrar yazıp burada guncellerim.
1.5 ayda giden 12 kilo
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 1.5 ayda giden 12 kilo