Ne bulsam yazmaya devam..Belki işinize yarayan olur diye

Bu diyet hanımlar tatlıdan vazgecemeyenler icin.Orneğin ben şahsen tuzluyu o kadar aramam,yani yemekleri tuzlu pasta borekleri falan bana diyeti bozduran hep tatlılar oldu bugune kadar..Bir turlu vazgecilmedim anlayacağınız ve aslında fark ettim ki ben tatlıları cook yemiyorum yani canm istedigi icin bir parca bana yeterli oluyor tuzluyu ise onu dengelemek icin yiyorum.Gun sonunda hesaplayınca tuzlularn kalorisi tatlılardan cok cıkıyor, ben de tuzluları tamamen bırakp yalnzca canmn istediği tatlıları yiyorum,hayr diyemediğim bana diyet bozduran tatlı yiyecekleri tabi cok abartmadan..Benim gibi tatlı bağmlıları icin guzel oldu bu diyet

ayrıca yine kıtlık moduna girmemek icin 3gunde bir tuzlular yenebilir .Ha birde evet tatlı yedikten sonra acıktırabilir onun icinde tuzlu iceceklerle dengeliyoruz orneğin kahve,cikolata ya da sut,kurabiye ya da cayla kombinasyonu meyve,yoğurt gibi.... Boylece gun sonunda hesaplayın kaloriyi gercekten baya kısmış oluyorsunuz ve size diyet bozduran hersey ortadan kalkmş oluyor ama tabi diyet gunleri icerisinde kural tuzlu yememek...Tatlı sevmeyip tuzlu sevenlerin Allah yardımcısı olsun onların kalorisi daha yuksek

ama mutlaka dengelemeye calşn ackmamak icin sut olabilir.Oyle tıka basa tatlı da yemiyorsunuz zaten gunluk olarak ben mesela cikolata yerim genelde. Evde tatlı var ondan da yerim yoksa gidip almam mesela,alrsam cikolata sadece.