Merhaba aslında bunu baska bir baslkta acmştm ama tam olarak anlaşılmadığı icin tekrar yazıyorum belki isine yarayan olur diyeAkşam yemeği grubu kalorisi en cok olan yiyeceklerdir biliyorsunuz.Pasta,boreğinde kalorisi yuksek ama onları hergun yemiyoruz sonucta.Benim genel olarak yemekle aram yok ama onun dışındaki seylere hayr diyemiyorum kahvaltı,aburcbr v.s seviyorum.Ve hangi diyeti yapsam onlar yuzunden bozuyorum.Yemeği ya misafirlikteyken ısrarlara dayanamayp ya da sevdiğim iki tur ymk var sadece o zaman yiyorum,dsarda ymeğe gidince de tatlı yiyorum genelde o yuzden bu şekilde bir diyet yapmaya karar verdim.Daha once de yapmştm kilo verebilmistim ama ne kadar verdiğimi hatrlamıyorum.Aksam yemeği grubundaki yiyecekler yasak (misafrlik,sevdiğinymk haric diğerleri serbest. Diğerlerinden kast dediğim gibi hergun pasta,borek yemiyoruz sonucta.Ayda ylda bir yiyoruz yani genelde aksam yemeği yemezsek gun icinde az kalori alms oluruz hemde ben genelde kahvaltı,abrcbr icin diyeti bozardm boylece bozmaya gerek olmaz.Dısarda yemeğe giderseniz de salata yersiniz