Biraz uzun olacak kusura bakmayın neticede giden 50 kilo ve 1,5 sene atlaya atlaya okursunuz
Hayatım boyunca kiloyla problemim oldu genetik diye bir şey var inkar edemiyoruz Diyetlerle gecti omrum al ver al ver toplamda 98 kilo verdim Evlenirken bile kiloluydum 95 kiloydum ama surekli uzerine koydum pandemiyle birlikte zaten iyice şiştim 2020 Temmuzda yaz tatilimizde kendimi cok kotu hissettim artık 48 beden kıyafetlerimin icine bile giremiyordum resimlerde cok şişko cıkıyordum cocuk istiyorduk biraz eşimin zorlamasıyla tatilden doner donmez diyete beraber başlamaya karar verdik eve donduğumde tartıldım(en son 2-3 sene once tartılmıştım) 116 kiloyu gordum ve şok oldum yolum uzundu ama ben kararlıydım diyetisyene gitmek istemedim cunku diyet listeleri beni geriyordu ben yaşam şekli haline getirmek istedim surecimi evde ne pişiyorsa ondan yedim tabi az olarak kacamak hic yapmadım ilk4 ay 23 kilo vermiştim 93 kiloydum sonra motivasyonum duştu kiloyu korudum bir muddet sonra hamile olduğumu oğrendim ama 5. Ayımda kaybettim bebeğimi zor bir surecti bunu kolay atlatmak adına kendimi zayıflamaya verdim pazartesi gunu hastaneden cıkıp cuma diyete başlayan kac manyak vardır takıntı haline getirdim tekrar diyete başladığımda 98 kiloydum ve kadınlar kulubunde cuma yarışmalarını keşfettim bana cok katkısı oldu 3 ayda 30 kilo daha vererek 78e duştum sonra başka sıkıntılar baş gosterdi kanser riski biyopsi derken diyete 1 ay ara verdim ve kilomu yine korudum tekrar dondum diyete 3 ay daha guzelce cabaladım ve kendimi 65 kiloya attım aslında hedefim 62 kiloydu ama hem yoğun bir baskı altında olmam ailem artık yeter diyip duruyor hem 38 bedene duşmuş olmam hem artık cok sıkılmamdan dolayı surecimi sonlandırmış bulunuyorum artık koruma donemindeyim inşallah uzun yıllar korumayı başarabilirim
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.