Kimimizin de buyuk sorunu , kilo verdim ama yağdan gitmemiş .
Kas ve su kaybı ile sozde sevindiren tartı , yalancı bir kilo kaybı ile karşımıza cıkar bazen .
Aslında yağ yakımı sanıldığı kadar zor değildir.
Bunu bir zamanlar vucut yağ oranı %48 lerden %28 lere inmiş ben yazıyorum evet ... Hala da yağ yakımına devam eden ben .
Yağ yakmanın sihirli bir değneği yok elbet . Oncelikle yağ yakımı yoluna baş koydu iseniz sağlıklı beslenmeye de başladığınızı varsayıyorum . Beslenme alışkanlıklarımızdan zararlı ne varsa cıkarttığınızı ...
Yani adına diyet demiyorum ama (kulağa sevimsiz geliyor kabul) iyi bir listeniz var ve sağlıklı besleniyorsunuz .
Şimdi hadi o inatcı yağları sokelim yerlerinden . Gunluk listemize alacağımız besinler ve kendimiz icin ayıracağımız 30 dk lık spor ile ... Bence siz buna değersiniz .

Şimdilik aklıma gelenler , bir coğu benim cok sık tukettiğim besinler , bir kacını bende henuz listeme ihmalle sokamadım .
Tabii olmazsa olmaz su var bir de ...
Unutmayın vucudunuzun kg başı 33.3 ml suya ihtiyacı var ...Ortalama olarak 60 kilo biri icin 2 lt su yeterli iken 90 kilolarda bu 3 lt ye cıkar .
Yağ yakımı , metabolizma hızlanması icin erken gune başlayın .
Uzun sure , hele de uyandıktan sonra geniş bir vakit ac kalmayın .
Vaktinde ve ozellikle protein ağırlıklı , karbondan uzak (yumurta ve yulaf ezmesi burda baş tacı) bir kahvaltı yeşil cay eşliğinde ... size şu komudu verecektir ....
Hadi calışsın metabolizma .... yansın yağlaar

Beslenme kısmı tamam ...Şimdi biraz kardio ve ter atma ...
Sporun ne olacağı icin olmazsa olmaz şart yok . Yuruyuş ise yuruyuş ... Zumba , leslie ....pilates ...
Ama benim yine de nacizane tavsiyem , ip atlayın (kabul ben beceremiyorum )
Ağırlık calışın .
Mekik cekin .
Esneme haraketleri yapın .
Plank surenizi zamanla arttırarak sporunuza katın .
Hadi bakalım ...giden her gram yağınız ...kalıcı olsun .