merhaba arkadaşlar ben 1.62 boyunda şuanda 55 kiloda olan bayanım gecen sene mart ayında tam 68 kiloydum o zamanlrda istanbuldaydım ve 1.5 ay kalmıştım kaldığım sure zarfında kilo almıştım ...kendi memleketimde donduğumde annem cok şaşırmıştı bu ne halin diye pantolonlarım bile olmamaya başlamıştı yanlarım gobeğim baya cıkıyordu bende bu boyle olmayacak bi care aramam lazım dedim yaz gelsede spora başlasam dedim sonra internette araştırma yaparken bitki caylarının zayıflama etkisi olduğunu gordum ertesi gun hemen aktara gittim ve bana zayıflama cayı verirmisin dedim bana nurs lokmanın biberiyeli karışık cayını onerdi bende hemen kullanmaaya başladım ve gercektende cok iyi bir cay mart ayından itibaren kullanmaya başladım ve şuan da 55 kilodayım eski formuma kavuştum ne spor ne birşey sadece ekmeği ve surekli yemek yemeyi kestim şuanda 1 aydır istanbuldayım ve 3 kilo aldımışm biran once samsuna donup kendimi duzene koyup aldığım kiloyu geri vermem lazım hedefim 50 kiloda olmak yaza inşallah incecik olacağız..........ben tavsiye ederim bu cayı nettede araştırın memnun kalacaksınız......yağları eritmede super etki ediyor......