Merhaba arkadaşlar, ben duyduklarımdan ve araştırdıklarımdan sonra hem vucudumdaki su fazlalığını atmak, hem cildimin daha iyi olmasını sağlamak ve belki de zayıflarım diye maydanoz suyu iceyim dedim. Bu aralar sınavlarım da olduğu icin akşamları cok bir şey yemiyorum normalde televizyon seyredersem ya da başka bir şey yaparsam mutlaka yanında meyve falan yerim. Ama bu aralar yemediğim ve cok calıştığım halde kilo almıştım, ustelik benim gobeğim hic yoktur ama kocaman gobeğim olmuştu, uc kilo da aldım. Her neyse, ben maydanoz suyu iceyim dedim hem zayıflarım belki diye, uc gundur iciyorum gunde bir bardak ictim oğlen ictim yani sabah mı ac mı tok mu dikkat etmeden ama aşırı bir halsizlik var uzerimde canım hicbir şey yemek istemiyor. Bugun sabahtan beri sadece iki kucuk muz, bir kase yoğurt, bir dilim beyaz ekmek, iki uc catal makarna yedim. 3-3,5 litre de su ictim. Bugun ucuncu gun, kilomda değişiklik yok, ama ben bitmiş durumdayım. Hem yorgunum, hem surekli tokum. Acaba bunyeden bunyeye değişiklik olduğu icin mi boyle oldu anlamadım.
Yaşım 18 bu arada, kilom 70, boyum 178. 67 kiloydum normalde ama anlamadım bir turlu.
Maydanoz Suyu Beni Harap Etti..
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Maydanoz Suyu Beni Harap Etti..