Arkadaşlar universitenin ilk yılı stresten kendimi surekli yemeye verdiğim icin 57 kg olmustum boyumda 167cm . Sonra gunde 100 sabah 100 akşam olmak uzere ip atlayarak başladım 20 mekik 25 sağ bacak 25 sol bacak da makas hareketini yaptım. ayrıca cikolatalı special k lı bir hayat suruordum
.Ama sosis salam ve patates kızartmasından hic vazgecmedim

54 kilo olmustum. ama her zamanki gibi kalcam bedenimden daha da dikkat cekiordu internette slim flash inceltici jel aldım 200 liradan 100 liraya duştugu bi vakit . 40 dakikada 4 cm diordu.Denedim uygulaması cok zahmetliydi ama toplam da 4 kez uyguladım hala kutu ağzına kadar dolu

ve 108 cm olan kalcam 89 cm e duştu.
Ayrıca arkadaşlarım mezdeke oynamayı bilmediğim icin dalga geciorlardı oğrendim her gun en az 10 dakka mezdeke oynadım.. kalorisi yuksek olan herşeyi yiyiordum denebilir. ve 2 ayda 49 kiloya duştum ve 7 ay hic kilo almadım. bir de 2 haftada 1 havuza gidiordum yuzmeyi bilmesem de suda cırpınmak bile işe yarıor
şuanda 52 kiloya cıkmısım ama oda gece 2 den sonra sosis kızartıp yagına bandırmamdan olsa gerek

bir de bu ara cikolatayı cok abarttım. gecen hafta plates aeorobic fitness ucunun bi karısımı gibi bir kursa yazıldım daha dogrusu universitemin bizlere ucretsiz sunduqu bir spor merkezi gecen hafta ve dun cok yoruldum agrıdan kendime gelemiordum ama sıkıcam kendimi... buaksamdan itibaren yeni bir beslenme programı duzenliycem onerileriniz varsa beklerim....
yarın kursa tekrar gidicem haftada 3 gun beslenmeye de ayar cekicem buarada olan gelişmeleri sizinle paylasıcam