herkese merhabalar,ben cok ince olmayan ama hafif balık etli bir kızdım.ilk zayıflama hapına başladığımda,1.60 boya 58 kiloydum ve kiloyu gostermeyen bir yapım olduğu icin (bir yere kadar tabi) fit goruntum vardı. iyice zayıf gorunmek icin kullandım ve 52 ye duştum super olmuştum,hapı bırakınca kısa surede 60 kilo oldum..sonra gene başka bir marka kullandım gene 55-56 ya duştum bırakınca 65 oldum,boyle uzun bir sure kullan-bırak şeklinde şuanda tam 71 kiloyum ve tam 1 aydır,6 dan sonra hicbirşey yemediğim halde,hızlı tempoda her gun bisiklet koşu bandında yuruyuş yapmama rağmen inanın bana 1 gr bile gitmedi.ne yapacağımı bilemiyorum..doktora gidip tiroidlerime baktırmak istiyorum,acaba metabolizmammı yavaşladı ne oldu bana?cok şukur sağlığımda sorun yok ancak kilo veremiyorum bu da buyuk bir problem..metabolizmamı ne hızlandırabilir ya da daha evvel bu şekilde etrafınızda benim gibi ilaclardan dolayı şişmanlayan ve kilolarını geri veremeyen bir tanıdığınız vardır belki,ve bana yardımcı olrsunuz diye umit ediyorum..cok uzun yazdım ama ancak meramımı bu şekilde aktarabildim..şimdiden teşekkurler herkese..