Daha once actığım konularda 1.68 boy ve 52 kilo olduğumu soylemiştim vucudum sıkılassin die plates fitness karışık hafta da 3 gunluk spora yazıldım. Okulumda verilior ders cıkışları ve gunde en az 20 dakka yuruyorum. Artık jel kullanmak istemiyorum uzun zaman oldu ama spordan bile daha yorucu gelior bana. Gunde 2 litre su iciyorum 2.5-3 arasinda olduğu da oluyor spor saatim uzarsa. Strech film de kullanıyorum yağları cabuk yaktığını duydu
Ve cok terlettigi de gercek. Cok yemek yiyen biri değilim malesef cokta yemek seciyorum. Et ve urunlerini asla yemem ama tavuk yiyorum birde brokoli ispanak pirasa karnabahar ve bir cok sebzeyide yiyemiorumda dogrusu sadece salata domates marul maydonoz ve mor kelem mı ne ondan yiyorum. Corbalardan mercimek ve kremali tavuk. Cok sorunlu olduğumun farkındayım ;( ama cok takintiliyim. Cips falan duşkunluğum yok cips yerine az az corn flakes Mısır gevreği yiyorum. Sutsuz. Kahvaltıda da special k. Bugun arada zeytin ekmek ve patates salatası yedim ama aklıma yiyecek pek gelmio cok uzulerek soyluyorum ki malesef boyleyim ;( sporla sikilasacagima inanıyorum ama hafif catlaklarım var eklem yerlerimde ve biraz kalcam da onları da yok etmek istiyorum . Hatta bronzlaşmak da istiyorum yazın cok guzeldim. tenim buğday sanırım ve kansiz da olunca wampir gibi oluyorum aslında yapabilirim ama onerilere ihtiyacım var 26 Mayıs'a kadar mukemmele yakın olmak istiyorum lutfen bana yardım edin cok sorunlu olsamda bı cozum vardır dimi