Sandaloz Sakızlı Bitkisel Cay
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Sandaloz Sakızlı Bitkisel Cay
-
31-10-2022, 04:41:09Reklam olacakmı bilmiyorum ama faydasını gorduğum icin yazmak istedim.Aktardan Sandalos Karışımlı Bitkisel Cay almıştım ama tatile cıkacağım icin yarıda bırakmıştım.Aldığım sıradada 57de kilitlenmiş,kilo veremiyordum.Tatile cıkmadan ve tatil dahil toplam 2.5 hafta ne bulursam yedim ve tatilden donduğumde 59.6 kiloydum.Tartıya cıkmıyorum ama 57 kilodaki halimden cok daha zayıfım şu an.Dondukten sonrabaşladım. uzerinde yoğurtla,meyve suyuyla diyor ama ben suyla yutuyorum.Gunde 3 oğun,hemde tatlı kaşığıyla değil cay kaşığıyla yutuyorum.Gercekten faydasını gordum.Belim-karnım-bacaklarım-kollarım her yerim inceldi.Kalcam bile ama hala kalcamdan rahatsızım
Ne bulursam yemiyorum elbette.Gunde 6 litre su iciyorum.Sebze ve meyve ağırlıklı yiyorum.Zaten hava cok sıcak hicbirşey yiyemiyorum denebilir.Yeşilcayda icerek sanırım 55 civarı bir kiloya indim.Kavanoz bitmeden tartılmayı duşunmuyorum.Tatilden donup tartıldığımda reglmin ilk gunuydu.2 haftadır kullanıyorum ve yan etkisini gormedim.İcindeki bitkilerde kaynatıp zayıflatsın diye icilen şeylerden.Ben faydasını gordum sizlerde faydalanın diye yazıyorum.Umarım yanlış anlaşılmam