İnternette gezerken bu kur'e rastladım arkadaşlar bana mantıklı geldi bende bugun başlıycam.Henuz başlamadım ama bunu yaparak zayıflayan arkadaşlarla konuştum. İşe yaradığını soylediler. Hemen Paylaşıyorum.
Tarcınla zayıflama recetesi aslında cok basit bir recete. Ancak bu basitliğinin yanında inanılmaz bir bitkisel mucize yatıyor.
Ozellikle zayıflamak istiyorum diyenler icin BİR CAY KAŞIĞI BAK ile YARIM CAY KAŞIĞI TARCIN TOZUNU bir bardak suya atarak karıştırmak yeterli oluyor. Bu karışımı daha sonra bir CEZVEDE 3 DAKİKA kadar kaynatıp suzdukten sonra iceceksiniz. Gunluk olarak 300 ml tarcın bal karışımlı su, ikiye bolunerek sabah kahvaltısından yarım saat once ve akşam yatmadan evvel 30 dk once olmak uzere gunde 2 kez tuketilecektir. Bazı beslenme uzmanları bal katma aşamasının suyun kaynamasından sonra yapılmasının balın icindeki faydalı elementler ve vitaminlere daha az zarar vereceğini soyluyorlar. Bu iki yontemden birisini denemekte serbestsiniz.
Tarcın bal kuru yaparak bir haftada 1-2 kilo zayıflamak mumkundur. Tabi burada diyetsiz zayıflama dan bahsediyoruz. Tarcın kuru diyet ile birlikte uygulanırsa bir haftada 3 -5 kilo verdiren bir formul elde edilmiş olur.
NOT: ALINTIDIR ARKADAŞLAR. BENDE BİR SİTEDE OKUDUM VE HEMEN SİZİNLE PAYLAŞTIM VE BU AKŞAMDA BU KURE BAŞLIYORUM.
Tarcın ile Bal - Kilo verdiren Bitkisel Kur....
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Tarcın ile Bal - Kilo verdiren Bitkisel Kur....