etkisine gercekten inandığım ve gozle gorulur hissedilir fark yaratan bi icecek karışımı var.bana cok faydası oldu siz de deneyin pişman olmazsınız... cok afedersiniz sadece belirtmek icin soyluyorum bir hafta sonra idrarınızda yağ goreceksiniz ve yağ yakımı icin super cozum olduğunu daha iyi hissedeceksiniz.Karışım şoyle
1 kabuk tarcın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 orta boy yeşil elma
1 limon
2 litre su
evet hepsi rahatlıkla bulanabilecek malzemeler.bir tencereye elmayı , limonu 4 e veya daha fazla parcaya boluyoruz.(daha cok bolmekta fayda var). ve diğer malzemeleri de ekleyip kaynatıyoruz.Kaynattıktan sonra kısık ateşte 10 dk demliyoruzzzz.Ve ozellikle her YEMEKTEN SONRA iciyoruz.Bu şekilde yediğimiz yemeklerin yağa donuşmesini engelliyor.İceceğin sıcak olması daha iyi sonuc verir.Son olarak da her bardağa bir cay kaşığı kadar zencefil ekliyoruz. Kolay gelsin.

kızlar karışımı kaynatıp demlendirdikten sonra suzup surahide felan buzdolabında saklayın .bir de bu karışımı ayda 3 hafta yapıp 1 hafta ara verilecek..
bazı arkadaşların zencefilden tereddutleri icin ve kısa sure icerisinde yeni kur yapmalarından dolayı zencefil miktarını değiştirdim . boyle daha rahat olacağına inanıyorum sevgileerr