ben oldukca zayıf biriyim.ve kilo veremeyenlere şaşıyorum.ben kilo alınca direk gobekten alıyorum ve bunun icin ilk olarak mideyi kucultmek gerek cok yememk icin.bu soylediğim şeylere ters bakanlar oldu cunku onların yemeğe karşı zaafları wardı ve buyuzden kilolulardı.ama kilo vermek istyosanız ben soyliğim de yapmak istemeyenler yapmasın dedim ve kolları sıvadım.
yaptığım bircok gozleme gore kilolu olanların ortak yanları cok hızlı yemesi
ikincisi herkesin bildiği gibi de cok yemesi
bana gore en once bunlardan kurtulmak gerek,
*acıktığınız zaman haldur huldur dalmayın!!!:bırakın karnınız guruldasın,ve gruldaması gecsin bana gore karın guruldaması;bana yemek verin acım acım diyor.ve bir sure sonra karnınızın guruldaması gecer ve mide kuculur dolayısıyla iştah kapanır aclığınız gider bu genelde herinsanda olur ve bu aşamada aralıklarda bir bardak su alabilirsiniz.guruldadıktan sonra en onemli kısmı ise doyana kadar yememek.dikkat ettiyseniz ac kalın demiyorum sadece midenizi kucultmek icin gruldamasını bekleyin ve gruldaması gecene kadar hic birşey yemeyin gruldamasıdemek mide kuculuyo demek unutmayın ve sonucundada iştahınız kacar yani yemek yemessiniz yememeye dewam ederseniz ve baş donmesi yapabilir cunku kendinizi bir sure ac bıraktınız bu yuzden sadece hafifce atıştırın ama doymayın midenizin tekrar genişlemesi icin zorlamayın.we her yapışınızda mideniz biraz daha birazdaha kuculucektir bu gun gectikce istemdışı az yemenizden anlayabilirsiniz.kilo bu şekilde verilir diyemem ama kilo bu şekilde alınmaz diyebilirim.ama mide kuculduğu icin yemek az yediğiniz icin kilolar verilebilir bunun mantığını duşunduğunuzde kiloda verilebilir diyebiliriz tabi.ama artık gobek basen yağ kapladıysa bu soylediğim pek fayda edermi bilmiyorum ama yağlarıda spor yaparak gozeneklerinizden terleme suretiyle atabilirsiniz,ve gozenekleriniz icinde kese yapıp gozenekleri acın bu şekilde spor yapın terler daha rahat cıkıcaktır.
TANSİYON HASTALARINA TAVSİYE ETMİYORUM.
deneyin goruceksiniz.
Ilk once mide yi kucultun...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Ilk once mide yi kucultun...