Kızlar bi kac gundur grip olduğum icin zencefil cayı iciyordum.Az once doğru demleyip demlemediğimi netten araştırmak isterken boyle bir yazı ile karşılaştım.Sizler ne duşunuyorsunuz.Deneyen var mı?bilmiyorumkismile

Zencefil koku cok faydalıdır. Zencefil en cok metabolizma hızlandıran bitkilerden biridir. Zencefil hem zayıflatıyor hem kanserden koruyor. Zayıflamak icin zencefil cayı icmek en iyisidir. Zencefil bitki olarak, yani koku, cok lezettli bir baharattır. Onu her yemeğe katabilirsiniz. Ama o yemeklere tadı sadece az miktarda verir. Fazla kacırırsanız lezettli olmaz onun icin zayıflamak ve kanserden korunmak icin en iyisi zencefil cayı icmek.

Zencefil cayı hem hazır satılıyor, hem toz halinde, hem kuru kok olarak hem taze kok olarak. Yemeklere zencefil tozu ve taze koku katıyorlar. Cay icin kuru kok kullanıyorlar. Kuru koku haşlayıp bekleteceksiniz. Zencefil ithal olduğu icin fiyatlı bir bitki...marketlerde yaklaşık 9 liraya satılıyor...ama zencefilin faydaları cok ve herkesin onun tuketmesi lazım.

Zayıflamak icin gunde bir bardak zencefil cayı icin, zencefil mideyi rahatlatır, yemekleri cabuk eriter, yağları emilimi durdurur ve metabolizmayı hızlandırır. Zencefil cayı sadece zayıflama cayı olarak değil, fazla yemek yedikten sonra icerseniz mideniz hafiflenir. Bende yemek yemeği seviyorum ve kilo alma niyetim hic yok, ne olur ne olmaz ağır yemeklerden sonra, tatlılardan sonra her zaman zencefil cayı tercih ediyorum.

Alıntıdır...