Merhaba Arkadaşlar....

Hepimizin sıkıntısı olan fazla kilolar evlilikle birlikte benide rahatsız etmeye başladı.Doğumlabirliktede kabus haline dondu.3.5 senedir kilo veremiyordum.bOYUM 1.63 kilom 73-74 derken dedim bir dur demek lazım artık Diyetisyen eşliğinde başladım kilo vermeye.Toplam 3 ay oldu bugun.73.100 kg başladım bugun tartıldım 65.800.Kabızlık problemim her zamanki daim...Onu yenebilsem eminim cok daha fazla verebileceğim.

Neyse dedimki ben veriyorum ufak ufak hemde hic ac kalmadan.Diyetisyene gidemeyen arkadaşlar icin ben bunu burdan paylaşayım.Gercekten uygularsanız ciddi kilolar veebilirsiniz.Hemde ac kalmadan.Once ilk aydaki listeyi veriyorum.Hazırmısınızzzzz?

Kahvaltı : 8-9 gibi : 2 ince dilim ekmek (kepekli veya tam buğday)
2 dilim beyaz peynir
Maydanoz -roka tuzsuz istediğin kadar
1 tk bal veya sevdiğin herkangi bir recel
Cay (şekersiz)
Ara : 10-11 gibi : Elma veya armut ( mevsim meyvelerinden biri)

Oğlen : 12-13 gibi: 6 YK etsiz sebze yemeği
1 kase yoğurt (kaymaksız )
2 ince dilim ekmek
İkindi : 16 gibi : 1 simit +ayran
veya meyveli yoğurt +1 paket diyet biskuvi veya 6 yk nesfik + 1 bardak sut
Akşam 19-20 gibi: 100 gr et (3 kofte kadar yani) veya 6 yk kurubaklagil
Salata (az yağlı)
2 ince dilim ekmek
Gece :yatmadan 2 saat evveli bir adet meyve

8- 10 bardak suyu sakın atlamayın.Bol bol su icin...

Notlar:Ben beyaz et tuketmiyorum o yuzden kırmızı et yazdı bana.Siz tuketiyorsanız kaloriji daha duşuk olduğu icin daha yararlı.Ayrıca yumurta yemediğim icin yazmadı kahvaltı icin.
2 ince dilim bir kase corbaya eşit.Yani corba icerseniz 2 ince dilim ekmek yemeğin veya ekmek yerseniz corba icmeyin.
Birde fırsat bulursanız yuruyuz yapmaya calışın.

HEDEF KİLO :bu ay 4 KİLO.

Hadi başlayalım.Guzel haberleri burda paylaşalım.Umarım bu liste bazılarının yuzunu guldurur....

Kolay gelsin kızlar.....