Merhaba kızlar. 4-5 kilo kadar fazlam var ve cok iradesizim. O yuzden alternatif, zayıflatan tariflere yoneldim. Malumunuz şok diyet listelerinden tanıdığımız Ender Sarac gecenlerde bir ana haber bulteninde acı biber cayı tarifi verdi. Her gun icilmesi gerekiyormuş ve kilo vermeye muthiş derecede katkı sağlıyormuş.. Diyet yapanlar icin de kilo vermeyi hızlandırıyormuş. Henuz denemedim ancak bugun ya da yarın icmeye başlayacağım.. Gelelim tarife ;

Malzelerimiz : 1 cay kaşığı pulbiber, bir diş sarımsak, bir cimdik biberiye, limon

Tarifimiz : 1 cay kaşığı pul biber,bir diş dovulmuş sarımsak ve bir cimdik kadar biberiyeyi kaynar su icerisine atıp 5 dk bekletiyoruz. Bekledikten sonra icine ince bir limon atıyoruz. Kesinlikle şeker ilave etmiyoruz ve sabah akşam birer bardak iciyoruz..

Yapımı cok kolay. Tadının nasıl olacağını duşunmek bile istemiyorum fakat kilo vermeye yardımcı olacaksa katlanacağız.. Ben ictikten sonra da yazacağım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Hep beraber kilolarımızdan kurtuluruz inşallah