Şimdi son derece kararlı bi şekilde once sigarayı bıraktım sonrada aşağıda gorduğunuz videoyu yapıyorum hergun. Başlayalı 3hafta oluyo ilk hafta kendimi yormadım sadece ilk 20 dakikasını yaptım 2 saat sonrada 40 dakikalık yuruyuşumu yapıyorum. Bilhassa kalca baldır ve alt bacak icin muhteşem bir calışma oluyo. gercekten yoruluyorum ve ter atıyorum. Kimisi haldur huldur sokakta yurumeyi sevmez bu duşuncedeki arkadaşlarım bu videoyu sonuna kadar yapmayı başarırsanız ve belli bir rutininiz olursa kilo verebiliyorsunuz.
evet yediklerime dikkat ediyorum ama bunun yanında hareketinde etkisiyle şuanda (tam 3 hafta oldu bugun) 5 kilo vermiş bulunmaktayım. bol bol su iciyorum ve bir tv programında diyetisyenin biri ''pirinc pilavı yemek bir badak dolusu toz şekeri kafaya dikmekle aynı etkiyi yaratır'' dediği icin pilavı kestim anca bulgur pilavı yiyorum onuda haftada 2 falan.
Birde bağırsaklarım duzenli calışır aslında ama ben normal cayı şekersiz sevemeyenlerdenim ama bitki caylarını şekersiz icebiliyorum oyuzden gunde 1 bardak formun kayısı cayını iciyorum. tadı ve kokusu hoşuma gidiyo onuda tavsiye edebilirim.
bu aşağıdaki videoyuda yeni başlicak arkadaşlar icin her hafta 20 dakika arttırarak yapmalarını tavsiye ederim. Bir anda yuklenip kas ağrısı cekmeyin.
NOT: Teyzenin cenesi bazen fena halde daraltıyo insanı bilginiz olsun

[video=youtube_share;ZEEOSE5dBo4]http://youtu.be/ZEEOSE5dBo4[/video]