meraba kızlar.. buraya yazma amacım kilo vermek. ama bunu verirken de metabolizmamı zora sokacak yada beni kotu yapacak birşey istemiyorum.
kilo vermek isteyenler ne yememeliyiz değil de ne yiyerek icerek zayıflayabiliriz
diye başlıyorlar konuya..
herneyse ben hikayemi anlatayım kısaca. 158 boyunda ve sabah 71.8 ve aksam 72 kilo gelen birisiyim. denemediğim yapmadığım tarif kalmadı. hicbirini uygulayamıyorum. oğrenciyim cunku. vakitler uymuyor. oğlen sağlıklı beslenemiyorum vs vs . ama cayıma şeker filan atmam. cikolata cips oyle arada bir yerim 2 haftada bir anca.
yememe dikkat etmeme rağmen bir turlu veremiyorum.17 kilo fazlam var.
oss senesinde 10 kilo aldım . ve veremiyorum. uzerine kat kat ekleniyor. dur demek istiyorum.
denediklerim :
karbonhidrat diyeti
lahana diyeti
5 gunde 5 kilo diyeti
diyetisyenin diyeti ( sağlıklı beslenme prog. )
tarcınlu bal
lahana suyu.
artık net bir sonuc almak istiyorum . surekli yapabileceğim birşey olsun istiyorum. 2 gundur lahanaya başladım. ama sabahları 8 de evden cıkıyorum hazırlanmam icin filan vakit kalmıyor. cok zoruma gidiyor.
ve artık karar aldım bir tanesi ile yola devam edeceğim. sizden istediğim bana diyet yada kur onermeniz..
seneye unili olacağım insallah. ders calışırken beni halsiz de bıraksın istemiyorum. ama kendimi cok kilolu hissediyorum. toplumda kilolu kız şakalarından artık nefret ediyorum. orada ağlamak istiyorum. gecen seneki pantolonlarım olmuyor. ve 1 haftadır dikkat etmeme rağmen hicbir değişiklik olmadı. kendime dar bi pantolon aldım. gaza gelmek icin. geldim de ama tık yok. cok zor veriyorum
yardım edin bana lutfen .. onerilerde bulunun .. buna gercekten ihtiyacım var..
ek olarak lahana corbası diyetinde ilk gun cok halsiz oldum . diğer gunlerde agresiflik vardı. sinirlerim bozulmuştu oyle diyebilirim. ama 4 kilo vermiştim. ama ne oldu.. geri aldım ..
tarcınlı bal ile de 1 kilo vermiştim. ama onu da geri aldım ..
kızlar olmuyor ne yapsam olmuyor geri alıyorum bıraktığım anda..
cok yiyen birisi değilim.eve yarım saat yuruyerek geliyorum dersaneden.
gunluk sporumu da yapmış oluyorum ama değişen hicbirşey yok.
bu da benim guvenimi kırıyor.
En İyi Kur
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme