Merhabalar. Araştırdığım, merak ettiğim bir şey olduğunda siteden sık sık yararlanıyordum. Uye olup kendi sorunumdan bahsetmek istedim.
Şoyle ki, 16 yaşındayım boyum 167 ve kilom 56. Kilolu değilim, ama zayıfta değilim. Goruşumu yanlış bulabilirsiniz ama 50 kilo olmak istiyorum. Gecen yılın başlarında oyleydim ve halimden cok memnundum. Bunu takıntı haline getirdim, psikolojik olduğu kanısındayım. Midem ikiye ayrılmış biri sağ biri de sol bacağımdaymış gibi geliyor. Cok az yiyorum yine de kilo alıyorum. Bu kiloyu aniden almadım. 53 idim zamanla 56 ya cıktım. Yuruyuşe vaktim olmuyor. Spor salonuna yazılmak da bir sorun. Evde kondisyon bisikletine biliyorum ve akşamları squat yapıyorum. Cevremde surekli yiyen, ekmek, makarna, pilav vb. şeyler tuketen herhangi bir spor yapmayan ve zayıf kategorisine girebilecek arkadaşlarım var. Cidden delireceğim. Kusmayı denedim olmadı. 2-3 gun boyunca yok denecek kadar az yedim. Sonrasında dayanamayıp mutfağa saldırdım. Kilo vermesem bile kilo almamak istiyorum. O surekli yiyip kilo almayan insanlardan farkım ne? Cay olur, bir ilac olur... Onerebileceğiniz herhangi bir şey? Edeceğiniz yardım icin değil, buraya kadar okuduğunuz icin bile teşekkur ederim.
Yardım istiyorum.
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Yardım istiyorum.