merhaba kızlar bende epeydir zayıflamaya ugrasanların kervanına katıldım epey birseyler denedim şimdi size denediğim şeyleri yazacagım sizlerinde tecrubelerinizi bekliyorum oncelıkle dukan dıyetı ile basladım bıraz işe yaradı ama sonrasında sureklı devam etmedıgım icin verdıklerımı gerı aldım daha sonra cinlilerin su diyetinden yaptım oda fena degıldı ama onu yapmak bıktırıcı idi devam edemedım sonrasın formo lıne L112 dıye bır hap satın aldım bıraz işe yaradı gıbı ama pek bellı olmadı sonra fat block adlı ılacı cok ovduler ondan aldım hıc bır işe yaramadı param cope gıttı bır ara maydonoz kuru denedım onuda uzun sure icmişim bobrek sancısından acile zor duştuk bimden beşi bir yerde cay aldım pek bır etkısı olmadı ammaaaaaa aktarın birinden beşi bir yerde cay almıstım bır buyuk kutunun icinde 5 adet cay poşetlerde idi yani acık gramla alındıgı gıbı poşetlere 100 er gr lık hazır edılmıs bır buyuk kutunun icinde idi işte o cay muthiş kılo verdırdı ama gelgelelım bır daha ondan bulamadım bırde acayıp adet sokturdu ama duzene sokmustu benı şimdi her yerde bu cayı arıyorum ama bulamadım