Arkadaşlar henuz kendim denemediğim bir yontemi paylaşacağım. Benim Sırp bir arkadaşım var ve onun Sırbistan'daki bir arkadaşı bal konusunda araştırmalar yapıyormuş. Bu konuda ciddi uzmanlığı varmış. Arkadaşım doğumdan dolayı kilo alınca ona bu yontemi onermiş. Arkadaşım bana bu yontemin işe yarayacağı konusunda %100 garanti verdi.
1) Bal kesinlikle gercek bal olmalı. Eğer şeker katkılı olursa asla işe yaramıyormuş.
2) Akşam yatmadan once bir kaşık bal yenecek.
3) Yenilen bu bir kaşık baldan sonra asla hicbirşey yenmeyecek. Ustune uyunacak.
Eğer bunu hergun tekrar ederseniz uykuda vucut yağları yakıyormuş ve ertesi gun idrarla bu yağı atıyormuşsunuz. Arkadaşım yemeğinde bir değişiklik yapmayıp akşam bu kuru uygularsan kilo vereceğin garanti dedi. Ben henuz gercek bal nereden bulacağımı duşunuyorum bu yuzden başlamadım. Arkadaşım da 1 ay sonra başlayacak. O bir de sabahları elme sirkesi eklemeyi duşunuyor. Belki aranızda bu formulu yapmak isteyen olur. Ben yaptığımda paylaşacağım, fakat o kadar uzun suredir sacma sapan diyetler yaptım ki. Benim metabolizmam cok bozuldu. Bu yuzden benim denemem cok guvenilir olmayabilir. Deneyen ve fayda goren olursa lutfen paylaşsın.
Bal ile yağ yakma
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Bal ile yağ yakma