Metabolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama cayı

Eşim 2 haftadır diyette yediğine ictiğine dikkat etmeye başladı haftada 2 defa 1 saat yuruyuş yaptı bu cayı ve arada yeşil cayını kullandı cok şukur 2 haftada 4 kilo verdi,herkesin bunyesi ve metabolizması farklıdır bu yuzden daha cok metabolizmasını hızlandırsın diye baya araştırdım ve hem metabolizmayı hemde ozellikle gobek yağları icin bu cayı yaptım sanırım işe yaradı ama cay tek başına hic bir zaman yeterli değil onemli olan azim ve istek,Eşimin yaptığı diyeti kısaca ozetliyim eşim dışarda calıştığı icin ac kalmadan kilo vermesi cok onemli bu yuzden kahvaltısını normal aşırıya kacmadan bol yeşillikle ( domates,salatalık,maydanoz ) ile yapar oğlen az yağlı az tuzlu yemek ozellikle et, sebze yanında 2 dilim ekmek eğer makarna pilav ise hic ekmek kullanmaz akşamda aynı oğlen gibi ama hic ekmek kullanmaz en gec 7 de yemeğini yemiş olur.Sadece hafta sonralı 1 saatlik tempolu yuruyuş yapar yuruyuşun kesinlikle cok faydası var şimdi gelin Metabolizmayı hızlandıran ve zayıflatan yağ yakıcı caya bir goz gezdirin.

Metabolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama cayı icin Malzemeler
Yarım limon
Kucuk bir parca zencefil
8 veya 10 tane Karanfil
2 cubuk Tarcın
5 su bardağı su
Ceyrek demet maydanoz
isteğe gore bir kac dilim yeşil elma

Metabolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama cay Nasıl Yapılır

Limonu zencefili yıkayın bir kac parcaya kesin tencereye alın uzerine suyu tarcını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın uzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı cıkınca her yemekten 15 dakika ve ya yarım saat once buyuk bir bardak icin bu karışımı gunde bir defa yapmanız yeterli,Her gun taze olarak yaparsak Allahın izni ile faydasını goreceksiniz.

Yukarda yazdığım malzemelerin faydaları saymakla bitmez ama ben sadece işimize yarayan kısmını paylaşıyorum

Maydanozun kilo vermeye faydası
Metebolizmayı hızlandırır, İdrar sokturucu, gobek yağlarını eritmeye faydalı,Şişliği alma fazla suyun atılmasını sağlar,
Limonun kilo vermede faydası Zayıflamaya yardımcı,Yağ yakıcı,İdrar sokturucu,iltihabı onleyici,Kan şekerini duzenleyerek tokluk hissini verir,
Tarcının kilo vermeye faydası tok tutmaya yardımcı,kan şekerini duzenleyerek kilo vermeye yardımcı olur,
Karanfil tomurcukalarının kilo vermeye faydası gaz sokturucu,mide bulantısını bastırır,ağız kokusuna yok eder,kusmaları onler.
Zencefilin kilo vermeye faydası metebolizmayı hızlandırır,tok tutmaya yardımcı,İştah kesici yağ yakımını kolaylaştırıcı

ALINTI