Arkadaşlar merhaba.sizlerle benim icin cok onemli olan bir tecrubeyi paylaşmak istedim, ben evleneli yaklaşık bir yıl oldu birbirimize ilk anda aşık olduk ve 2 ay icerisinde evlendik ve her gecen gun onu dahada cok sevdim tabi oda beni evliliğim harika gidiyo harika bi eşim var bir dediğimi iki etmeyen bana deli gb aşık olan bir kocam var, evlenmeden once calışan bi bayandım 58 kiloydum evlenince işi bıraktım ve bir yılda 72 kiloya cıktım. Birsuru cozum aradım artık hicbişey mutlu etmiyodu beni denemediğim yontem kalmadı. Aktara gittim bana bi zayıflama hapı onerdi kiraz sapı kapsulu cherry-handle bu kapsulun hicbir zararı olmadığını kullananların tekrar tekrar aldığını vs birsuru şey anlattı zaten caresizim inandım tabi. Bana gunde 2 kez kullan dedi. 60 tl verdim ilacı duşunun ki tum bu yalanları sadece 60 tl kazanmak icin soyledi. Ertesi gun sabah ilacı ictim evet inanılmaz tok tuttu hicbişey yeme isteği duymadım kendimi bi anda hafiflemiş hissttim duşunun akşama doğru hafif bir aclık hissedince ikinciyi aldım, 20 dak gecmeden kalbim deli gb carpmaya başladı tansiyonum duştu terlemeye başladım ve aşırı bi bulantı hissi zorlla bişeyler yemeye calıştım ama fayda etmedi eşime soyleyemedim ama o an olum korkusunu icimde hissttim o gece kalp carpıntısından uyku uyumadım dırum dahada fena hale gelince ona anlattım hemen hastaneye gittik midemi yıkadılar sonra serum taktılar doktor devam etseydin kurtulamazdın dedi.. Eşimin gozleri hep doluydu ertesi gun tek kelime etmedi. Sonra bana sarıldı sana bişey olsaydı seni hic affetmezdim dedi.bu benim icin hayatımın en buyuk dersiydi. Arkadaşlar dikkatli olun benim bunyem sağlam demeyin size bişey olursa zayıflamak icin olup geride bırakıcak olduklerınızı duşunun.