Spor Toto Super Lig'in 12. haftasında Beşiktaş sahasında Umraniyespor'u ağırladı. Siyah beyazlılar Dolmabahce'de rakini 5-2 mağlup etti. Beşiktaş'ta ikinci donemine başlayan Şenol Guneş galibiyet sonrası konuştu.
Şenol Guneş'in acıklamaları;
Şenol Guneş: Kazanmamız gereken bir mactı, sahamızda oynuyoruz boyle oynamamız gerekiyordu. Umraniyespor'a gore guclu bir ekibiz. Onların oynamasına izin verdik. Eksiklerimiz var, bunları duzelteceğiz.
"GEDSON VE TAYYİP'İN SAKATLIĞI VAR"
Gedson ve Tayyip hakkında bilgi veren Guneş, "Taraftara ve sahada cabalayan oyuncularıma teşekkur ediyorum. Taraftar oyunu goruyor ve farkına varıyor. 30'uncu dakikada değişiklik yapacaktım ama bekledim. Oyuncuları da tanımak istiyorum. Gedson'un ve Tayyip'in sakatlığı var. Dediğim gibi oyuncularımı tanıyorum. İyi oynadığımız dakikalar var, kotu oynadığımız dakikalar var. Bunları da değiştireceğiz. Umraniyespor gibi rakipleri yenmemiz gerekiyor. Onlar da iyi oynadı aslında. Haftaya Galatasaray macımız var, sonrasında Antalyaspor macı... Rakiplerimiz iyi oynuyor, biz de yarışta olacağız." dedi.