ENDER BİLGİN - GUNEŞ TUTULMASI
Salı gunu yaşanan guneş tutulması boşuna değilmiş.
Gecen hafta, "Canlar Valerien Ismael icin calıyor" dediğimde acıkcası bu kadar hızlı bir son beklemiyordum.
Ama hazmetmesi zor Hatay yenilgisi bardağı taşıran damla oldu.
Tek oyun planı ve yakıtı altmış dakikada tukenen bir takım yapısıyla buraya kadar gidebildi Ismael.
Şenol Guneş'e gelince. Bir soz vardır; "Aynı suda iki kez yıkanılmaz" diye. Hep yanlış anlaşılır...
Aslında anlatılmak istenen denenmişi yeniden denememek değildir. Yaşanan anın bir daha yaşanamayacağını, hayatta devinimin surekli devam ettiğini belirtmektir amac.
Dolayısıyla ne Beşiktaş hocanın bıraktığı Beşiktaş, ne rakipler aynı rakip, ne de Şenol hoca aynı Şenol hoca.
Aradan gecen uc bucuk yılın neler getirip, goturduğunu hep birlikte goreceğiz.
Ancak Valerien Ismael'in ardından Beşiktaş icin en doğru ve hızlı cozum Guneş ile yola devam etmekti.
Şenol Guneş icin de bulunmaz bir mesleki final imkÂnı oldu.
Ben uzun ara oncesi zamanlamanın da doğru olduğuna inanıyorum.
Derbi dÂhil uc mactan, beş ve ustu puan cıkartılsa bile limana sakin ve guvenli yanaşılmış olur.
Umraniye karşılaşması dolu ve coşkulu tribunler onunde yeni başlangıc icin iyi bir fırsat olacak.
Şenol hoca'nın başta yabancı oyuncular ve yonetim ici dengeleri kontrol altına almak icin zamana ve saha başarılarına ihtiyacı var.
BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Ender Bilgin'den dikkat ceken Şenol Guneş yorumu!
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Ender Bilgin'den dikkat ceken Şenol Guneş yorumu!