Fenerbahce, teknik direktor Jorge Jesus yonetiminde şaha kalktı.

Ozlenen futbolu takıma oynatan deneyimli calıştırıcı, taraftarın buyuk sevgisini kazandı.

Takımın sergilediği iyi performans sonuclara da yansıdı.

Super Lig ve Avrupa'da grafiğini yukselten Kanarya yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Bu sezonki başarıda en buyuk pay sahiplerinden olan Jorge Jesus ile ilgili harekete gecildi.

Sarı lacivertliler, sezon başında Portekizli hocayla 1 yıllık sozleşme imzalamıştı.

YENİ SOZLEŞME KARARI!
Gecen sure zarfında Fenerbahce yonetimi, Jesus'tan memnun kalırken, yeni sozleşme kararı aldı.
Fenerbahce Teknik Direktoru Jorge Jesus yeni sozleşmeyle ilgili sorulara "Mayıs sonuna kadar kontratım var. Bu konuyu konuşmak istemiyorum" dese de yonetim, başarılı hocayla devam etmek icin tum hazırlıklarını tamamladı.

Yonetim, Brezilya Milli Takımı'nın başına gececeği konuşulan Jesus'u kaptırmamak icin cazip bir sozleşme hazırladı.

3 yıllık kontrata gore Jesus'un ucreti, şu anki rakam 3 milyon euro'nun cok uzerine cıkarılacak.

Jesus'un istediği transferler icin 50 milyon euro'luk butce ayrılacak.

Dunyaca unlu teknik direktorun yetkileri de artırılacak.

68 yaşındaki hocayla devre arasında, olmazsa da mutlaka mayıstan once masaya oturulacak ve imza icin ikna edilecek.
Portekizli gazeteci Pedro Almeida da Fenerbahce'nin Jorge Jesus'un sozleşmesini 2026'ya kadar uzatacağını yazdı.
Fenerbahce ile 21 resmi maca cıkan Jesus, mac başı 2.14 puan ortalaması yakaladı.