Instagram uzerinden yaptığı paylaşımla Henry Cavill, dizide kendisinin yerine Liam Hemsworth ’un geleceğini de doğrulamış oldu. Gelin, Cavill ’ın paylaşımına bir bakalım.
Rivialı Geralt olarak yolculuğunu sona erdirdi.

Henry Cavill yaptığı acıklamada “Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlarla hem de maceralarla doluydu ve ne yazık ki 4. sezon icin madalyonumu ve kılıclarımı bırakacağım. Benim yerime, fantastik Liam Hemsworth, Beyaz Kurt'un gorevini ustlenecek. Edebiyat karakterlerinin en buyuğu gibi, Geralt'ı vucutlandırarak gecirdiğim zamana saygı ve Liam'ın bu en etkileyici ve ayrıntılı erkeklere karşı goruşunu gormek icin heyecanla meşaleyi aktarıyorum. Liam, iyi efendim, bu karakter onun icin harika bir derinliğe sahip, dalmanın ve neler bulabileceğinize bakmanın keyfini cıkarın” sozlerine yer verdi.
3. Sezonda Henry Cavill ’ı son kez the Witcher ’da izleyeceğiz. Bu acıklamayla birlikte diziden ayrılması ise hayranları tarafından Superman rolune devam edeceğinin kanıtı olarak goruldu. Ancak konuyla ilgili henuz oyuncudan veya filmin yapımcılarından herhangi bir resmi acıklama gelmedi.