Bugun Togg Gemlik tesisinde duzenlenen etkinlikte Turkiye’nin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili olan Togg C-SUV, seri uretim bandından indi. Burada aracın yıllık uretim adetinden satışa cıkacağı tarihte kadar bircok bilgi paylaşıldı. Peki Togg on sipariş tarihi ne zaman?
Togg on sipariş tarihi acıklandı! Etkinliğin sonunda yapılan acıklamada Togg on sipariş tarihi 2023 Şubat olarak acıklandı. Fakat yollarda gorebilmek icin bir ay daha beklememiz gerekecek. Zira 18 Mart’ta asli satışının başlaması bekleniyor. Aşağıdaki tabloda tum modelleri ve detaylarını gorebilirsiniz.
SUV, Sedan ve Xcoupe ModelArac tipiTanıtım tarihiTurkiye cıkış tarihiAvrupa cıkış tarihiMotorTogg SUVC-segment SUV27 Aralık 201918 Mart 20232024 3. ceyrekElektrikliTogg SedanC-segment Sedan27 Aralık 20192025 1-2. ceyrek–ElektrikliTogg XCoupeC-segment XCoupe29 Ekim 20222026 sonrası–ElektrikliTogg Kompakt SUVB-segment SUVBekleniyor2030 ’a kadar–ElektrikliTogg MPV–Bekleniyor2030 ’a kadar–Elektrikli [h=4]https://shiftdelete.net/togg-seri-uretim-batarya-sarj-ozellikleri-fiyati[/h] Togg nasıl satın alınacak? Togg otomobilleri (C-SUV modelleri) şirketin dijital ve fiziksel mağazaları aracılığıyla aracı bir kurum veya şirket olmadan satın alınabilecek. Yani gelecek donemde kendi internet sitesi ve acacağı bayiler uzerinden odeme gercekleştirip sipariş verebileceğiz.
Fiyatı ise belirsizliğini koruyor. Hatta yapılan acıklamalara gore henuz belirlenen bir fiyat etiketi de yok. Fakat on sipariş tarihi, yani Şubat 2023 geldiğinde kesin olarak paylaşımı yapılacaktır.
Siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz? Goruşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!