Turk basketbolunun onemli temsilcilerinden Frutti Extra Bursaspor , iklimlendirme sektorunun lider markalarından COPA, ile sponsorluk anlaşma imzaladı. 19 Ekim 2022 ’de gercekleşen Frutti Extra Bursaspor ’un İspanyol ekibi Joventut Badalona ’yı ağırladığı EuroCup macının devre arasında ise forma toreni yapıldı. Forma toreni Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin ve Genel Menajer Nedim Yucel ile COPA Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler ve Genel Mudur Oktay Erdinc ’in katılımıyla gercekleşti.
Frutti Extra Bursaspor, COPA ’nın 2022-2023 sezonunu kapsayan forma sponsorluğuyla hem EuroCup ’ta hem de Turkiye Sigorta Basketbol Super Ligi ’nde onemli başarılar kazanmayı hedefliyor.
Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili konuşan COPA Isı Sistemleri Genel Muduru Oktay Erdinc: “ COPA olarak kurulduğumuz gunden beri spor ve sporcunun yanında olmayı onemsiyoruz. Bursalı bir firma olarak, buyuduğumuz, geliştiğimiz ve dunyaya acıldığımız bu topraklara hizmet etme sorumluluğunu da taşıyoruz. Şirketimiz, şehrimizin bircok branşındaki spor kuluplerine ve sporcularına destek verdi, vermeye de devam ediyor. Turkiye Sigorta Basketbol Super Ligi ’nin en guclu ekiplerinden biri olan Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı ’nın forma sponsoru olmaktan dolayı cok mutluyuz. Guzel bir sezon gecireceğine inanarak Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı ’na başarılar diliyorum.” dedi.
Bursaspor Basketbola yeni sponsor
Basketbol0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Bursaspor Basketbola yeni sponsor