Turkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili olan Togg bugun seri uretim hattını resmen acıyor. SDN ekibi olarak biz de bu etkinliğe katılıyoruz. Fakat hemen oncesinde fabrikadan etkinliğin duzenleneceği alanda sergilenen sanat eserlerine ve Togg tarafından sunulacak yeni teknolojilere kadar gorduğumuz şeyleri sizlerle paylaşıyoruz.
[h=2]Togg fabrikasına girdik! İşte etkinlik alanı[/h] Gectiğimiz donemde Togg fabrikası başta olmak uzere geliştirilen ve kurulumuna başlanan şarj altyapısı, istasyonlar, işbirlikleri, seri uretime girecek C-SUV modeli ve ozellikleri ile fiyatına dair bircok haber paylaştık.
Bugun ise nihai bekleyiş sona erdi. Togg dakikalar sonra buyuk bir etkinlikle seri uretim surecini resmen başlatacak. Tabii otomobiller bugun itibariyle satışa sunulmayacak. Fakat birkac ay sonra yollarda goreceğimiz modellerin uretilişine şahit olacağız.
https://shiftdelete.net/togg-seri-uretim-tarihi-bilinen-her-sey Tabii etkinlik alanında yalnızca Togg fabrikası ve prototipler değil, Devrim otomobilinden bircok sanatcının eserine kadar onlarca şey yer alıyor. Biz de ekranları başında bu ana tanıklık edecek insanlar icin biraz daha sahne arkası neler olup bittiğini kayda alıyoruz.
Orneğin etkinlik bekleme alanında otomobilin bataryaları, hızlı şarj istasyonları ve trafikte kullanım simulatoru gibi bircok detay gazetecilerle paylaşıldı. Biz de belirttiğimiz gibi tum etkinliği anlık olarak sizlerle paylaşıyoruz.
Togg ve THY el sıkıştı! Ucmadan Mil kazanın Ayrıca bu etkinlik oncesinde Togg ile THY ve Trendyol gibi şirketler arasında imzalanan anlaşmaları, ilki Bolu’da kurulan şarj istasyonunu ve diğer versiyonlarını, seri uretimden cıkacak modellerin renkleri ve otomobilin teknik ozellikleri ile fiyat tahminlerini paylaştık. Bu haberlerimize de aşağıda ve yukarıda bıraktığımız bağlantılar uzerinden ulaşabilirsiniz.
Siz Togg etkinliği hakkında ne duşunuyorsunuz? Goruşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!