Beşiktaş, Spor Toto Super Lig'in 12. haftasında Umraniyespor ile karşı karşıya gelecek.
Siyah beyazlılkar maca odaklanırken gozler Romain Saiss'e cevrildi.
Faslı stoperden Beşiktaş'a mujdeli bir haber geldi.
SAISS SAKATLIĞINI ATLATTI
Giresunspor ile oynanan macın 12. dakikasında sakatlanan Saiss sakatlığını tamamen atlattı.
32 yaşındaki futbolcu, yeni teknik direktor Şenol Guneş'ten şans bekliyor.
TARAFTARLARIN GONLUNU KAZANDI
Saiss Beşiktaş'ta Valerien Ismael doneminde savunma hattının lideri olmuştu.
Yıldız oyuncu, performansıyla siyah-beyazlı taraftarların beğenisini kazanmıştı.
MONTERO KULUBEYE DONECEK
Saiss'in yokluğunda Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuc ile Montero gorev yaptı.
Saiss'in donuşuyle birlikte Montero'nun da kulubeye donmesi bekleniyor.
Guneş de Saiss'i 11'de duşunuyor.
"OYUNCULAR İSTEKLİ AMA..."
Ote yandan Şenol Guneş, basın toplantısında takıma dair şu sozleri sarf etmişti;
"Seyircinin desteğini kaybetmemek gerek. Oyuncular boylece coşkuyla oynuyor. Oyuncular istekli ama kontrolsuz. İsteğinle birlikte aklını kullanmada ikinci planda kalıyor. Cok şey yapmak istiyor, yapamıyor daha sonra hata yapıyor. O baskıyı azaltmamız gerekiyor.
Gonul isterdi ki Avrupa'da yarışsın Beşiktaş. Ben başkanı yeni tanımıyorum. Başkan hocayı, ben de takımı yonetirim.
Bir iş ciddiyeti var. Burası aile şirketi değil. İhtiyac varsa alır. Ben bir saygısızlık yapmam. Başkan beni aradı, cağırdı ve geldim, oyle oldu.
İnşallah yeni yıldızlar takarız. Şampiyonluklar yaşarız. Tabi Guneş gelince yıldızlar pek gorunmuyor. 'Dunku guneş ile bugunku camaşır kurutulmaz' diye guzel bir soz var. Ama guneş her gun doğuyor. Guneşten faydalanmak gerek. Yaşam da boyle bir şey."