Fenerbahce, sezon başında takımın başına getirdiği ve kısa vadece onemli derecede verim aldığı Jorge Jesus ile yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor.
Sarı lacivertliler, Jesus ile 1 yıllık sozleşme imzalamıştı.
Jesus, basın toplantısında yaptığı acıklamada şu ifadelere yer vermişti:
"Fenerbahce'nin gercekten sahip olduğu butun şartlar en ust seviyede ve dunyanın en iyi kuluplerindeki şartlar burada var.
Ben de şanslıyım ki hep buyuk takımlarda calıştım ve bu kıyası yapabiliyorum.
Oyuncuların, hocaların kotu sonuc almak icin hicbir bahanesi yok.
Burada iyi sonuclar alabilmek icin her turlu şarta sahibiz.
Kontrat konusuna gelirsek de bu benim icin bir yenilik değil, ben Portekiz dışında calıştığım her takımda 1 yıllık kontrat yaparım, hicbir zaman daha fazla yapmam.
Cunku ilk yıl hem kulup hem Başkan hem de antrenor icin aslında adaptasyon senesidir.
Tabii ki benim icin en onemli şey maddiyat değil, benim icin en onemli şey; işin sportif kısmıdır.
"İŞLER YOLUNDA GİDERSE..."
Bir yılın dışında gercekten işler yolunda giderse kontrayı yenileyebiliriz.
Dediğim gibi bu yaptığım şey benim icin yeni bir durum değil, Portekiz dışında calıştığımda her zaman bunu yaptım."
YENİ SOZLEŞME GELİYOR!
Gecen sure zarfında Fenerbahce yonetimi, Jesus'tan memnun kalırken, yeni sozleşme kararı aldı.
Sarı lacivertli yonetimin, Jesus'a yeni sozleşmeyi sunacağı 'resmi tarih' de belli oldu.
Portekiz basını, Fenerbahce'nin Jesus ile Dunya Kupası arasında sozleşme uzatmak icin goruşmelere başlayacağını yazdı.
Daha once başkan Ali Koc'un Portekizli hocaya 2026 yılına kadar kontrat onereceği ifade edilmişti.
Fenerbahce Jorge Jesus ile sozleşme uzatıyor! İşte tarihi
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Fenerbahce Jorge Jesus ile sozleşme uzatıyor! İşte tarihi