Hocamdan uc kupa isterim
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hocamdan uc kupa isterim
-
29-10-2022, 07:37:03Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi, Beşiktaş'ın menfaatleri acısından teknik heyette bir kan değişikliğine ihtiyac duyulduğu konusunda hemfikir olduklarını soyledi. Yollarını ayırdıkları teknik direktor Valerien İsmael'e, hizmetlerinden dolayı teşekkur eden, Şenol Guneş'e de "hoş geldin" diyen Başkan Cebi, "Beşiktaş'ın bu sezon bundan sonra daha iyi olması icin hocamla beraber calışacağımızı belirtmek isterim. Hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluktur. Bu sene de kovalayacağımız bilinsin isterim. Hoca Avrupa kupalarında namağlup başarılı olduğu bir surec gecirdi. İki kupa, iki şampiyonluk aldı. Birlikteydik, guzel hikayelerim var. Şu andan sonraki hedefim de Sergen Yalcın'la beraber aldığımız surecteki 3 kupayı, bu donemde de hocamla beraber tekrar yaşamak. İsteğimin o 3 kupayı birkac kere daha alabilmek olduğunu paylaşmak istiyorum. Taraftarın desteği cok onemli. Sabırlı, oyuncusu, yoneticisi ve hocasının yanında olduğu bir surec istiyorum onlardan. Biz bir sistemi oturtmaya calışıyoruz, gidene kadar da taviz vermeyi duşunmuyorum. Ceyhun Kazancı da bu işin bir parcasıdır. Menajer-yonetici ilişkisi bitmiştir" ifadelerini kullandı.