Fenerbahce'den ayrılmasının ardından Brezilya'nın Corinthians takımına imza atan Vitor Pereira'ya dair yeni gelişmeler yaşanıyor.
Sarı lacivertlilere buyuk bir umutla gelen Vitor Pereira, istenen performansı sergileyememişti.
Portekizli Teknik Direktor Pereira'nın ayrılığının ardından Fenerbahce'nin başına İsmail Kartal getirilmişti.
Pereira ise Brezilya'nın Corinthians takımıyla inişi cıkışlı bir grafik sergilemişti.
Ote yandan Vitor Pereira'nın, Corinthians'tan da ayrılması gundemde.
Vitor Pereira, Corinthians'a 23 Şubat 2022'de imza atmıştı.
Bununla beraber Pereira'nın Aralık 2022'de Brezilya ekibinden ayrılması gundeme gelecek.
FLAŞ İDDİA
Pereira icin yeni iddia ise, Jorge Nicola'dan geldi.
Nicola, konuya ilişkin yaptığı acıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Corinthians'a dair onemli bir kaynağım, Vitor Pereira'nın Başkan Alves, futbol koordinatoru Nunes ve futbol direktoru Andrade'ye bir sonraki sezon takımda kalmayacağını soylediğini ifade etti. Kararını haklı cıkaran bircok nedeni var."
YENİ DURAĞI İNGİLTERE OLABİLİR
Bununla beraber Pereira'nın, bir sonraki durağının Premier Lig ekibi Wolverhampton olabileceği ifade edildi.
MEDYA İLE TARTIŞTI
Pereira, gectiğimiz gunlerde Brezilya basını ile tartışma yaşamıştı.
Portekizli teknik adam kendisine yoneltilen, "Corinthians'ta kalmak istiyorsun ama eşin gitmek istiyormuş. Evde kararları eşin mi alıyor? Evde onun sozu mu geciyor?" sorusuna, "Ailen sana eğitim vermemiş, kaba bir adamsın. Sana cevap bile vermeyeceğim. Bu futbolla alakalı bir soru değil. Dua et ki insanları dovmeyi bıraktım." dedi.
GAZETECİ OZUR DİLEDİ
Marco Bello daha sonra yaptığı acıklamada, "Arkadaşlar eve gittikten sonra yaşananları yeniden gozden gecirdim ve vardığım sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum. Corinthians teknik direktoru Vitor Pereira'ya sorduğum Soru cok kotuymuş.
Daha nazik bir soru yoneltmem gerekiyordu ancak bunu yapmamışım. Bir daha karşılaşırsak daha duzgun bir soru soracağım. Umarım beni anlar ya da pişmanlığımı gorursunuz. Hepinize kucak dolusu sevgiler, barışla kalın." ifadelerini kullandı.
Vitor Pereira icin surpriz iddia! Yeni takımı...
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Vitor Pereira icin surpriz iddia! Yeni takımı...