[h=2]PUBG Mobile’da Lionel Messi ruzgarı esiyor[/h] Messi, futbolun en buyuk isimlerinden ve yaygın olarak dunyanın en iyi oyuncusu olarak kabul ediliyor. Dunyanın en ust duzey kuluplerinden bazılarında oynayan, Arjantin milli takımının kaptanlığını yapan, yedi kez Altın Top (Ballon d’Or) ve altı kez Avrupa Altın Ayakkabı odulunu kazanmak da dahil olmak uzere cok sayıda odul alan bir futbolcu.

[h=4]Messi ve Neymar Call of Duty: Modern Warfare 2 ’ye mi geliyor?[/h] Video oyunları her zaman hayatımın buyuk bir parcası olmuştur.” diyen Messi, sozlerine şu şekilde devam etti; “Oyunu antrenman yapmadığım zamanlarda rahatlamak, eğlenmek, takım arkadaşlarımla ve ailemle bağlantı kurmak icin inanılmaz derecede faydalı buluyorum.
PUBG Mobile cok eğlenceli ve ben de şahsen oyunun dunyanın dort bir yanındaki milyonlarca hayranı arasında yer alıyorum. Uzerinde calıştığımız şeyle gurur duyuyorum ve tum oyuncuları PUBG MOBILE’da bana katılmaya davet etmek istiyorum.”
Tencent Games PUBG MOBILE Yayıncılık Başkanı Vincent Wang ise “Boylesine kuresel bir spor superstarının PUBG MOBILE’a katılmasından dolayı son derece şanslıyız! PUBG MOBILE oyuncularının coğunun zaten buyuk futbol tutkunu olduğunu bildiğimizden dolayı, bu sporu oyun icinde desteklemek ve yeni hayranları heyecanımıza ortak kılmak icin sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.
Bu iş birliği, oyun ici kıyafetlerden oluşan benzersiz bir koleksiyonu ve oyuncuların savaş alanında sportif hunerlerini gostermelerine olanak tanıyan, sınırlı bir sure icin mevcut olacak bazı oğeler icerecek. Ortaklık hakkında daha fazla bilgi onumuzdeki gunlerde acıklanmaya devam edecek.Messi