Beşiktaş, Şenol Guneş icin basın toplantısı duzenliyor. Guneş'in acıklamalarını haberimizden canlı izleyebilirsiniz...
ASpor CANLI YAYIN

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi ve Teknik Direktoru Şenol Guneş'in acıklamalarından notlar (Guncellenecektir)
Ahmet Nur Cebi: "Bugun, Beşiktaş taraftarının uzun sureden beri beklediği hocamız Sayın Şenol Guneş'i huzurlarınızda imzaya davet ettik. O da bizimle calışmayı kabul etti. Valerien Ismael'e de teşekkurlerimi iletiyorum. Hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Bu sene de şampiyonluğu kovalayacağımızı herkesin oğrenmesini istiyorum."
Şenol Guneş: "Burada olmaktan dolayı cok mutluyum. Bana bu şansı veren tum Beşiktaş yonetimine teşekkur ediyorum. Buraya gelmeden once kamuoyunda cokca konuşuldu. Son donemde gorduğum sevgi sebebiyle de tum taraftara teşekkur ediyorum."
"Daha onceki birlikteliğimizde guzel şeyler ortaya koyduk. Eksiklerimiz de oldu. Ancak bana verilen sevgi, aramızdaki ilişkiyi gosteriyor. Şartların buraya gelmesini ne şartlar ne de yonetim istemezdi. Zaman zaman futbol takımlarında değişiklikler olabiliyor."