Bouriguaud'ın "3-0'dan mac verdik, biz aptalız" şeklindeki acıklaması hakkında goruşleri sorulan Rennes Teknik Direktoru Bruno Genesio, "Durust bir şekilde cevap vermem gerekirse, ben takımın antrenoruyum. Kararları ben alıyorum. Eğer bir embesil varsa, birincilikle o benim" diye cevap verdi.
"ETKİLENDİĞİM MACLARDAN BİRİYDİ"
Etkilendiği bazı maclar olduğunu kaydeden Genesio, "Bu mac da onlardan biri. Ozellikle 2'nci yarı daha iyi oynayabilirdik. İkinci yarıdaki defans uygulamamız ise taktik gereği değil, Fenerbahce'deki sistem ve oyuncu değişiklikleri yuzunden oldu. Kendi sahalarında oynuyorlar, bu cok normal. Boyle bir blok yememiz cok normal. Sahamızdan bazen cıkamadık ve boş alanları kullanamadık" dedi.
"KUCUK AYRINTILAR YUZUNDEN KAYBETTİĞİMİZİ DUŞUNUYORUM"
Fenerbahce'nin iki macta da geriden gelerek goller kaydettiğini ifade eden Genesio, cok iyi bir ilk yarı gecirdiklerini belirterek, "Bu, takımın genc olması yuzunden mi bilmiyorum. Kucuk ayrıntılar bazen cok onem kazanabiliyor. Kazanabilirdik ama cok kucuk ayrıntılar yuzunden kaybettiğimizi duşunuyorum, daha kararlı olabilirdik" diye konuştu.
Rennes Teknik Direktoru Bruno Genesio mac sonu acıklamalarda bulundu
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Rennes Teknik Direktoru Bruno Genesio mac sonu acıklamalarda bulundu