UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. macında temsilcimiz Fenerbahce, Rennes ile Ulker Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler musabakada 3-0 geri duşmesine rağmen macı 3-3'e getirdi ve 1 puanı muhteşem geri donuşle kaptı.
Kanarya'da teknik direktor Jorge Jesus, karşılaşma sonrası acıklamalarda bulundu. Jesus, "Taraftara sesleniyorum, oyunculara ayrım yapmayın. Altay'a tepkiler oldu, ona gosterilmiş tepkiler bana gosterilmiş sayarım. Ben de bu ortamda olmak istemem." ifadelerini kullandı.
İŞTE JORGE JESUS'UN ACIKLAMALARI
"Bir kere daha Fenerbahce guzel bir mac cıkardı, macın her anı guzeldi. 3-0'dan cevirmek icin inanmanız gerekirdi, kazanamadık ama puanı aldık. Taraftara sesleniyorum, oyunculara ayrım yapmayın. Altay'a tepkiler oldu, ona gosterilmiş tepkiler bana gosterilmiş sayarım. Ben de bu ortamda olmak istemem. Onlar bana tepki gostermiş sayarım. Oyuncu ayrımı yapmasınlar."
"Rennes macın başında bizi şaşırttı, Majer'i oynattığı yer bizi şaşırttı. Defansif kabiliyetimizi sağlayamadık. Arao ve Crespo'nun pozisyonlarını değiştirdik. Majer, Crespo'nun arkasına kacıyordu surekli. Futbol'da time-out yok, devre arasını beklememiz gerekiyordu. Galibiyet alamadık ama guzel bir şekilde maca devam ettik, kazanacak pozisyonları bulduk ama olmadı."
Jorge Jesus Rennes macı sonrası acıklamalarda bulundu!
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Jorge Jesus Rennes macı sonrası acıklamalarda bulundu!