TurkiyeFutbol Federasyonu, kararlarıyla Galatasaray-Alanyaspor macının gidişatını değiştiren Ali Palabıyık'ı dinlendirme kararı aldı.
⚡️GALATASARAY'DAN TFF'YE ŞOK CEVAP | OKUMAK İCİN TIKLAYIN
Dun Super Lig'de 12. haftanın hakemleri acıklanırken ozellikle Sacha Boey'e gosterdiği kırmızı kartla şimşekleri uzerine ceken Palabıyık'a beklendiği gibi gorev verilmedi.
Alanyaspor macı sonrası Başkan Dursun Ozbek, "Bıcak kemiğe dayandı", Başkanvekili Erden Timur, "Nasıl bir kurgu olduğunu bugun herkes anladı" Okan Buruk ise, "Galatasaray Kulubu'ne karşı bir savaş başladı" acıklamaları yapmış ve Ali Palabıyık'a tepki gostermişti.
Palabıyık'ın yonetimi hakem yorumcuları tarafından da beğenilmemişti.
BURUK'U OYUNDAN ATTI
Oteyandan Galatasaray'ın cuma akşamı Karagumruk'le oynayacağı karşılaşmaya Bahattin Şimşek atanırken bu durum da sarı-kırmızılı camiada tedirginlik yarattı.
🔥GALATASARAY'DA KRİTİK TOPLANTI! TUM TAKIM...
Şimşek, gecen sezon Galatasaray- Altay macında, Berkan'ın vucudundan sekip eline gelen topta "DEVAM" kararı veren Cuneyt Cakır'ı VAR'a cağırmıştı.
Ayrıca 2020'de oynanan Fenerbahce- Başakşehir macında Gustavo'ya VAR'ın cağrısı ve uyarısına karşılık sarı kart vermekle yetinmiş, o donem Başakşehir'de calışan Okan Buruk'u da oyundan atmıştı.
Sosyal medyada Şimşek'in Karagumruk macına atanması cok konuşulurken, "Skandal kararlar devam edecek" şeklinde yorumlandı.
Bahattin Şimşek'in Gustavo'nun bu hareketine VAR'ın cağrısına rağmen sarı kart gostermesi tepki cekmişti.
Ayrıca aynı macta Okan Buruk'u tribune gondermişti.
OZBEK GERİ ADIM ATMADI
TFF, Super Lig ve TFF 1'inci Lig kuluplerine yonelik VAR Sistemi Bilgilendirme Toplantısı gercekleştirdi.
Toplantı oncesi TFF Başkanı Mehmet Buyukekşi'nin Başkan Dursun Ozbek'i arayarak toplantıya bir kez daha davet ettiği ifade edildi.
Buna karşılık Ozbek'in, "Ben, Alanyaspor macının ardından sozumu soyledim. Toplantıya katılmayacağım. Bu toplantıyı protesto ediyorum" dediği oğrenildi.
GS TV'DEN TEPKİ
Galatasaraycamiasının 'istenmeyen adam' ilan ettiği Ali Palabıyık, bugun İsvicre'nin Basel ile Litvanya'nın Zalgiris Vilnius takımları arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi H Grubu musabakasını yonetecek. Yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Cimen yapacak.
Ote yandan Galatasaray'ın Palabıyık'a yonelik tepkisi artarak suruyor. GS TV dun "Ali Palabıyık Rezaleti" başlığıyla macta yaptığı hatalardan oluşan 7 dakikalık video yayınladı.
Galatasaray'da Ali Palabıyık sonrası yeni endişe! Okan Buruk'u oyundan atmıştı
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Galatasaray'da Ali Palabıyık sonrası yeni endişe! Okan Buruk'u oyundan atmıştı