Medipol Başakşehir Teknik Direktoru Emre Belozoğlu'nun İtalya'nın Inter takımında forma giydiği donemden hayranı olan İtalyan taraftar Giacomo, "idolum" diye bahsettiği Belozoğlu ile tanışmak ve onu gormek icin yaklaşık 400 kilometre yol yaptı.
Inter taraftarı İtalyan Giacomo, Belozoğlu'nu gormek uzere elinde hazırladığı dovizle, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fiorentina ile oynayacağı mac oncesi Medipol Başakşehir'in son idmanını yapmak icin Artemio Franchi Stadı'na gelişini bekledi.

Burada AA muhabirine konuşan Giacomo, Emre Belozoğlu'nun buyuk bir hayranı olduğunu belirterek, "O benim idolum. Ben onu cocukluğumdan beri takip ediyorum. Adeta ben onu sectim, o da beni. Bilmiyorum neden ama oynarken ortaya koyduğu karakter belki de. Onu cok beğeniyorum. Onu tanımak icin her şeyi yaparım." ifadelerini kullandı.
Belozoğlu ile tanışmak icin Floransa'ya yaklaşık 400 kilometre uzaklıktaki Cuneo kentinden geldiğini anlatan Giacomo, "Kuraları bekledim. Başakşehir-Fiorentina eşleşmesini gordukten sonra bu anı bekledim. Şimdi onu gormeyi umuyorum. 20 yıldır bu anı bekliyorum." diye konuştu.
Emre Belozoğlu'nun giydiği 2002 yılına ait bir formayı gosteren Giacomo, "Bu, muhtemelen Inter-Parma macından. Bunu bir koleksiyoncudan almıştım. Onunla fotoğraf cektirmek, onu tanımak istiyorum. Bir şekilde hayallerimi taclandırmaya calışıyorum." ifadelerini kullandı.