İngilizce seviyem alfabe bir de aşırı temel bazı bilgiler. Seviye sınavına girsem eksi puanla cıkarım. A0 falan olur artık o derece.
Pandemi sebebi ile de yuz yuze eğitimin olduğu bir kursu istemiyorum, universite eğitimim ile beraber yurutebileceğim online kurs falan var mıdır hic bilmiyorum.

Kendi imkanlarımla evde temel atmaya calıştım, aşırı zorlandım. Ozer Hoca'nın videolarını vs. hep denedim ama cok zorlandım kendi kendime temel atmaya calışırken.

Sınava yonelik değil ben İngilizce oğrenmek istiyorum. İngilizce konuşabilmek, anlayabilmek istiyorum. Cok zor olduğunu biliyorum. 2 yıl da surse calışmak istiyorum, ama bir ders olarak değil. Dil oğrenmek icin calışmak, cabalamak istiyorum.

Dediğim gibi evde kendi imkanlarımla olmuyor. Zaten cabuk yılan bir insanım. Kendi kendime İngilizce calışmaya calıştığımda yılıyorum, olmuyor işte diyorum.

İngilizce benim bilincaltımda bir korku dağı oluşturmuş. Bunu ancak ciddi bir profesyonel yardımla aşabilirim. Bu alanda cok tecrubeli, eğitim ve oğrenci psikolojisini bilenlerden alacağım bir profesyonel yardımla aşabilirim.

Tavsiyelerinize acığım.