Arkadaşlar bilenler bilir belki. Gundelik bir kısmımı ingilizceye ayırıyorum. Şo an yaptığım şeyler şunlar:
Gramer kitabı aldım ve bitirdim. Ara sıra ihtiyacım olduğunda sozluk gorevi goruyor bakıyorum.
Vosscreen yapıyorum ve anlamını bilmediğim kelimeleri defterime yazıyorum onları ezberliyorum.
Aklıma geldikce ingilizce videolar seyrediyorum aynı vosscren taktiğini uyguluyorum.
Telegramda insanlarla ingilizce konuşuyorum. Daha doğrusu konuşmaya calışıyorum.
Şo an bunları ara sıra ekleye ekleye yapıyorum mesela gunde 2 saat calışıcaksam 10 dakika bundan 10 dakika bundan 10 dakika şundan gibi calışıyorum.
İnternetten dialoglar cıkardım mesela otel diyaloğu gibi. Onlarıda yapıyorum aklıma geldikce
İngilizce turist kalıp kitabı aldım icinde biiiir suru şey var şoyle= Erkek kuaforunde ne soylenmesinden tutun alışveriş merkezleri lokantalar cok guzel bir kitap buna daha yeni başlayacağım. Hedefimde şoyle.
Turist kalıp kitabını bitirdikten sonra. Dualingo eğitimini full bir şekilde bitirmek daha sonra bussu eğitimini full bir şekilde bitirmek sonra ingilizce kitaplar almak daha sonrada aynı filim izlemek vosscren yapmak videolar izlemek vb vb devam edeceğim.
Bunları sizlere anlatma sebebim şuydu: Sizce nasıl ilerliyorum? Kendime hedef de koydum. Haziran ayının 20 sinde yurt dışına gittiğimde sıkıntı cekmemek gibi bir hedefde koydum. Ben yurtdışına gitmeyeceğim sadece boyle bir hedef koydum ilerde siber guvenlikci olmak istediğimden dolayı ingilizce biraz bilmem gerekiyor. Tum cevap verenlere şimdiden teşekkurler.
İngilizce eğitimi icin onerileriniz nelerdir?
Lise Ders Notları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Lise Ders Notları
- İngilizce eğitimi icin onerileriniz nelerdir?